Gezellige dagen toe en tot in het nieuwe jaar

Het is vandaag wederom een druilerige dag met veel buien, dus even tijd om een kerstgroet aan alle leden en familieleden van Valto. Zelf gisteren nog een wedstrijd gespeeld waarin we afgedroogd werden door een stel jonkies van Avanti. Zelfs zo jong dat we tegen Arie vertelden dat het vak van Avanti waar wij tegen speelden net zo oud als Arie alleen was.

We moesten er eigenlijk ook wel om lachen. Nu het eerste deel van het zaalseizoen er alweer opzit en tijd is voor familie en vrienden, vanuit deze kant een groet voor tijdens de feestdagen. Voor een aantal zijn dit altijd gezellige dagen met Kerst en Oud en Nieuw, maar personen die iemand moeten missen of alleen zijn, voelen ook verdriet en eenzaamheid.

Laten we het beste ervan maken en proberen om te kijken naar familie, vrienden en kennissen die zich eenzaam voelen of inderdaad verdriet hebben en voor wie dit geen gezellige tijden zijn.

Ook bij ons binnen Valto is aandacht geweest voor de BOB campagne.

Vandaar dat ik van dit moment gebruik wil maken om op elkaar te letten met drank. Ga nooit met te veel drank op achter het stuur zitten en let ook op anderen die dit wel doen.

Ook op de fiets denken we dat dit wel kan, maar weet dat je reactiesnelheid van handelen in dit soort situaties altijd anders is. Let dus op elkaar en behoed elkaar van domme beslissingen in het verkeer en gebruik van alcohol. Ook zeker voor de minderjarigen natuurlijk die bedenken dat drank wel stoer is, bedenk je dat waar je het ook gaat nuttigen dit een gevolg kan hebben voor de drankvergunning voor bv een vereniging. Bij Valto zien we het helaas ook gebeuren dat er personen onder 18 aan een drankje zitten.

Natuurlijk niet de bedoeling en diegene die de drankjes verzorgt voor deze personen weten wellicht niet welke gevolgen dit voor een vereniging kan hebben. Bedenk dat zomaar bij een controle deze vergunning ingenomen kan worden en dus een boete uitgeschreven wordt, waarbij wellicht niemand van een vereniging meer iets kan drinken vanwege sancties.

Dit wil geen enkele vereniging en wij als Valto al helemaal niet. Wees dus niet de persoon die dat gaat verpesten voor de vereniging.

Laten we nu lekker een paar weken de druk eraf halen, tijd voor elkaar maken en na het nieuwjaar weer allen gezond op het trainingsveld terugkeren.

Ik wens jullie vanaf deze plek gezellige dagen toe en tot in het nieuwe jaar.

 

Met sportieve groet,

 

Marco Stolze

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.