Je had er gewoon bij moeten zijn

Dit stukje kan bijna een kopie zijn van die van een jaar geleden. Ook toen schreef ik over het VALTO feest, dat de kaarten al ruim van te voren waren uitverkocht, dat iedereen er naar uit had gekeken en dat het weer een zeer groot succes was. Dit keer kreeg Joel Borelli met band de zaal plat, gevolgd door een weergaloze DJ Franky B. Ik denk dat ik namens alle bezoekers en heel VALTO het schuurfeest-team van GJ enorm mag bedanken voor super avond die nog lang bij zal blijven.

Een jaar eerder schreef ik ook dat VALTO 1 wist te winnen van ODO 1 en daarmee op haar beurt de zaal plat kreeg. Afgelopen zaterdag was het wederom een volle zaal waarbij de supporters mooie wedstrijden voorgeschoteld kregen. Ik noem een B1 die wist te winnen en daarmee van de nul punten af is en zomaar ineens gedeeld 5e staat! En de selectie die daarna met een ruime zege van het derde, een spannende wedstrijd en nipte overwinning van het tweede en een mogelijk nog spannender slotstuk van het eerste dat gelijk speelde, waar een overwinning niet had misstaan.

Ondertussen zijn er binnen onze vereniging allerlei ontwikkelingen gaande. Eén daarvan is het plan voor zonnepanelen. Hoewel er nog geen zon te zien is, is dit juist wel de tijd om de voorbereidingen te treffen. En we gaan de goede kant op, het zou zomaar kunnen zijn dat onze panelen het eerste zonlicht van het vroege voorjaar gaan zien, waarmee we in één klap veel geld gaan besparen en iets goeds doen voor de omgeving waarin we dagelijks leven en sporten. Een andere ontwikkeling waar we nu al een stap moeten zetten om er later profijt van te hebben, is de wisseling van trainer/coach van de selectie. Mocht je daar vragen bij hebben, dan raad ik je aan het stukje van Bart te lezen, verderop in de Bijblijver.

Het zijn ontwikkelingen die onze club weer iets gaan veranderen. En verandering is goed. Ik blijf daarbij altijd verwijzen naar Charles Darwin die ooit schreef: “Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen.”. En let wel: de vereniging gaat fundamenteel niet anders worden, we blijven wie we zijn, maar dan beter. Denk maar eens aan het VALTO feest, de eerste versies jaren terug tegenover de versie die we zaterdag hebben mogen beleven. Net zo gezellig, net zo VALTO, maar wel steeds een stukje verbeterd door de jaren heen en waar je iedere keer weer van kunt zeggen … je had er gewoon bij moeten zijn!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.