Liefs uit Londen

Het is voorjaarsvakantie en hoewel het nog niet echt lente is, zijn de meeste teams wel vrij en wordt korfbal even ingeruild voor andere leuke dingen. Iedere dag uitslapen, buiten spelen of misschien een korte vakantie in het buitenland. Wij zijn zelf heel even naar familie in Londen geweest, met de boot van Calais naar Dover. Een mooie overtocht van anderhalf uur, waarin ik onder andere dit stukje kan schrijven en waarbij ik terug denk aan vorige week. Mijn stageperiode loopt namelijk nog steeds en ik was te gast bij de activiteitencommissie.

In de zoektocht naar wat VALTO nu dé sportvereniging van het Westland moet maken, kom ik steeds meer argumenten tegen. Een ijzersterk argument is de hoeveelheid leuke activiteiten die georganiseerd worden door het jaar heen. Ik schrijf wel vaker dat VALTO méér dan alleen korfbal is en méér dan alleen sport. Het is ook lol maken en elkaar beter leren kennen.

De activiteitencommissie zorgt er voor dat deze momenten er komen, van de jeugd tot de senioren. Zij zorgen er voor dat Sinterklaas ook bij óns langs komt, dat de gehele jeugd gaat bowlen of gezellig een film kijkt, dat het veld- en zaalseizoen goed wordt begonnen, dat kampioenen worden gehuldigd, dat de muziekkenners zich kunnen uitleven, dat iedereen het glas kan heffen op een nieuw jaar en dat er een geweldige einddag is. Zonder te overdrijven is dit echt een behoorlijk geregel, maar dat gaat ze goed af. Wat ik zag is een gedreven groep mensen, een geoliede machine, met creativiteit en een juiste taakverdeling. Met Frank, Sharon, Anita, Annemieke, Jeanette, Gertjan, Fiona en binnenkort ook Ruben een prima team, waar we als vereniging trots op mogen zijn!

Overigens, het VALTO feest dat eens in de twee jaar wordt georganiseerd, weliswaar door een aparte commissie, is toch veel gaver dan iedere Project X? Dat bleek afgelopen weekend maar weer!

Tenslotte, iedereen ontzettend bedankt voor het helpen bij de verkoop van potgrond aan de deur. De online verkoop gaat overigens nog door tot 2 maart, dus mochten jullie zelf nog nodig hebben of iemand kennen met een grote tuin? Via ckv-valto.nl/potgrondactie is nog voldoende te bestellen!

Namens het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.