Rondje langs de velden

Als je op een druilerige zaterdagmorgen naar de sporthal loopt, besef je maar eens dat wij een fijne sport hebben. Op de relatief mooie dagen spelen we buiten, op dagen als deze spelen we in een behaaglijke omgeving, waardoor we het beste van twee werelden hebben wat mij betreft. Binnengekomen zie ik de E1 winnen en de E2 verliezen. Aan de ene kant werd gejuicht aan de andere kant was het stil. Het sportleven is soms hard. Valto D1 won dan wel weer, vooral in de tweede helft en ook Valto A3 heb ik zien spelen én winnen. Leuke potjes in onze Vreeloohal.

Op naar Delft. Want als je in Krimpen aan de IJssel speelt en de selectie speelt er voor op de weg daar naar toe, dan ga je even langs. Helaas mocht onze aanwezigheid bij het tweede niet baten en zagen we dat het eerste een solide basis legde voor wat later een mooie overwinning zou worden. Dat bericht kwam dan ook vlak voor onze wedstrijd binnen en goed voorbeeld doet goed volgen dachten we. De extra motivatie kwam van Valto 3, dat het eerste punt had gepakt, óók tegen KOAG. Valto 9 deed dat zelfde dus door de eerste overwinning op het scorebord te zetten. En zo wonnen alleen het hoogste en laagste seniorenteam deze dag.

Maar wat houdt ons nog meer bezig, naast deze competitiewedstrijden? Nou, de voorbereidingen voor de nieuwe toiletten bijvoorbeeld, het klusteam laat niets aan het toeval over. Maar ook de organisatie van het NK komende 22 juni begint meer en meer vorm te krijgen. Het jeugdbestuur wordt opgestart en tussendoor worden er nog altijd veel activiteiten georganiseerd, met de pubquiz voor de C en B jeugd als eerste op de agenda. De TC kijkt met een schuin oog al weer naar volgend jaar en ook op het gebied van financiën en accommodatie wordt er voorzichtig getracht een trein in beweging te krijgen, zodat we in ieder geval rijden. Zo is iedere commissie wel bezig en draait de vereniging na de Kerstperiode weer op volle toeren.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.