Samenvattingen

Zondagavond laat. Te laat. Voor mijn stukje. En dan ook nog schrijven zonder opslaan. Accu leeg en weg is de tekst. Mijn accu is ook leeg, dus het wordt een korte samenvatting.

Met daarin het verlies van de twee ploegen die hoog op mijn favorietenlijstje staan. Na een goede voorbereiding hebben zowel Valto 9 als D1 verloren in de eerste echte competitiewedstrijd. In het eindsignaal van mijn eigen wedstrijd hoorde we een oorverdovend gejuich vanuit de andere hal. Daar bleek Valto 2 het eerste punt te hebben binnengehaald met een gelijkspel in de laatste tellen van de wedstrijd. Daarna Valto 1 dat de goede overwinning vorige week voortzette met een monsterzege. Toch een lekker gevoel de rest van het weekend ingaan.

In dat weekend nog even de samenvattingen van de Korfballeaguewedstrijden bekeken. Waaronder die van de wedstrijd DeetosSnel en TOP. Daar floten Rick en Alex hun vierde wedstrijd op het hoogste niveau. Aankomende zaterdag doen ze dat voor de vijfde keer dit seizoen en wel bij Fortuna in Delft. Dus als je zin en tijd hebt, dat raad ik je die van harte aan. Ze spelen tegen DOS’46. Het beloofd een mooi duel te worden. Overigens fluit Jan de wedstrijd van Fortuna B1 in de middag er voor. Ook leuk om te zien, Sowieso zijn onze scheidsrechters lekker bezig. Zoals jullie iedere week in het stukje van Peter kunnen lezen. Erg fijn om te zien wat voor werk ze voor de club doen op deze manier. Net als alle andere vrijwilligers uiteraard, zonder jullie geen feestje dat korfbal heet!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.