Skiwi

Afgelopen zaterdag was het relatief rustig qua korfbal in De Lier. Hoewel, de Valto teams die mochten aantreden, speelden allen thuis. En met een mooi resultaat, 8 uit 9 gewonnen! De rest van de club was aan het kijken, of op wintersport, dan wel aan het klussen.

Mijn oproep van vorige week had overigens het nodige effect gehad, tientallen mensen aan de telefoon of op de app. “Ik wil heel graag klussen, maar ik ben skiën” en “Ik wil heel graag klussen, maar ik moet spelen” waren de meest voorkomende reacties. Het was de laatste kluszaterdag, dus mijn standaard reactie was “Jammer, maar helaas! Volgend jaar weer een kans.”. Laat er nu toch nog een aantal open eindjes zijn en laten we dat nu dinsdagavond gaan oppakken … dus mocht je nog een gaatje hebben. Er is vast nog wel wat te doen.

Toch is er zaterdag wel wat gebeurd. Gelukkig had Mark worstenbroodjes meegenomen, want op de lucht kwamen nog wat extra klussers af. Al met al ligt de entree en weer mooi bij! Nieuw vloertje door Lagerwerf Wonen, wat hout van Houthandel van der Marel, het betere verf- en beitswerk door de familie Boekestijn, de twee linker, maar zeer welkome handen van Frank, het precisie-oog van GJ, de droge handjes van Dre, het betere bekabelingswerk van Arnold en dat alles onder het toeziend oog van opzichter en koffieschenker Teun. Natuurlijk hebben er de afgelopen weken meer mensen uit het klusteam geholpen, maar dit was de ploeg van afgelopen zaterdag. Iedereen in ieder geval ontzettend bedankt, het ziet er weer mooi en strak uit! In stijl kunnen we de tweede helft van het veldseizoen beginnen!

Voor iedereen die nu vakantie gaat vieren, hetzij in de sneeuw, dan wel op het ijs: een hele fijne tijd, geniet er van en doe voorzichtig!

Oja, het is bruin en groen en gaat heel hard een berg af … rara wat is dat?

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.