Spannende zaterdag met wisselende resultaten

Afgelopen zaterdag vielen er  beslissingen bij diverse teams binnen onze vereniging. Nu ik zelf helaas niet kan spelen,  is er ruimte om naar wedstrijden toe te gaan en deze te bekijken. Zo was er de A1 die tegen de Nederlands kampioen zaal DVO A1 moest spelen. Lang ging het gelijk op, wat al heel knap is. Uiteindelijk vertrok DVO toch met een 11-14 eindstand uit De Lier en nam de punten dus mee naar huis. In de middag afgereisd naar Gorinchem om daar naar V2 te kijken. Zij konden bij winst kampioen worden. De eerste helft liepen ze al snel uit naar een comfortabele voorsprong. Echter in de 2e helft stokte de productie doelpunten en zo kwam GKV langszij.Helaas bleven zij scoren en bij ons lukte dat niet meer. Zo won GKV met 15-13 en mag V2 het a.s zaterdag thuis nog een keer proberen tegen DeetosSnel. Komt allen kijken. Niet alleen voor de wedstrijden van V1 en V2, maar tevens is er ook de trekking van de loterij. Wellicht hebben jullie prijzen gewonnen. Komt allen dus gezellig a.s zaterdag naar Valto. Alle recepten zijn er om er een mooi feest van te maken. Tot zaterdag.