Twee tegen één is gemeen

Daarom heet het ook een WK twee tegen twee. Dat organiseert Valto volgende week voor A, B en C jeugd. Niet alleen voor onze eigen vereniging, maar voor alle Westlandse clubs en clubs uit de regio. En dat al voor de derde keer. De laatste plaatsen voor de duo’s worden nu vergeven, dus nog niet aangemeld? Geef je dan nog snel op via www.wk2tegen2.nl.

Een paar dagen later speelt de selectie weer thuis. Valto 2 en Valto 1 kunnen goede zaken doen door te winnen, Valto 2 kan kampioen worden en dus de dubbel pakken dit jaar. Een unieke prestatie en daarom hét moment om langs de kant te supporten! Laten we er met z’n allen voor zorgen dat dit team niet kán verliezen en dat we met z’n allen het kampioenschap kunnen vieren. En aansluitend speelt ook Valto 1 haar laatste thuiswedstrijd. Bij winst kan het team van plek 7 naar plek 6 stijgen en dus een grote kans pakken om de promotie-/degradatiewedstrijd te ontlopen.

De week er op hebben we een sponsoravond, oftewel een avond voor sponsors. In samenwerking met Big Green Egg en Slijterij van Lenteren organiseert de sponsorcommissie een workshop en dus een moment om te leren, te koken, te proeven en gezellig bij te praten. Een geweldig initiatief een een mooie gelegenheid voor Valto en haar sponsors.

Weer een week later is het Priva Schoolkorfbaltoernooi, waarbij de kinderen van de groepen 3, 4 en 5 van de Lierse basisscholen kunnen zien en beleven wat korfbal is. De trainingen zijn op maandag 4 juni, de wedstrijden op woensdag 6 juni. Een mooie mogelijkheid voor Valto om zich te presenteren en er weer een prachtige middag van te maken.

Als we dan toch bezig zijn met het noemen van de activiteiten, mag de einddag natuurlijk niet ontbreken. Duo-schieten, stormbaan en BBQ-en, hét recept voor een actieve en gezellige middag. Inschrijven is mogelijk en ook de verschillende menu’s zijn te bestellen. Zoek dus jouw korfbalmaatje op en schrijf je in. Iedereen is welkom, leden, ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes.

We sluiten het jaar natuurlijk weer af met een super vet jeugdweekend. De voorbereidingen zijn in volle gang en ook de aanmeldingen lopen storm, er zijn nog en aantal plaatsen beschikbaar. Wil je mee? Wees er dan snel bij! Eind juni verzorgt Valto dan een heel gaaf weekend.

En tussendoor wordt er ook nog gekorfbald, je zou het bijna vergeten. Maar bovenstaande zegt veel over de club. Het bruist van de activiteiten en het is goed om te zien dat veel mensen daar aan meewerken en helpen dit een succes te maken.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.