Vergeet mij niet!

Wat was het goed om een aantal van jullie weer te zien zaterdag toen we langs de deuren gingen om jullie als leden te laten weten, dat wij jullie echt nog niet vergeten zijn. Dan is het natuurlijk altijd de vraag hoe doe je dat, het laten weten dat wij aan jullie denken.

Toevallig is het  binnenkort Valentijnsdag en dus tevens de start van het seizoen van de vergeet mij nietjes.Het idee werd geboren en binnen no time was de actie beklonken. Routes inplannen en rijden maar. Super om zoveel blijde en verraste gezichten te zien. Dat bevestigt dat wij hier goed aan gedaan hebben. Hebben wij jouw deur met welke reden dan ook per abuis overgeslagen, meldt dit dan even.

Ook heerlijk om te zien hoe een ieder weer geniet van de mooie witte wereld en wat een sneeuw is er gevallen vandaag. En met de temperaturen van de aankomende dagen op komst, zie ik zomaar een paar schaatsdagen aankomen. Even een korte winterstop alvorens we weer verder gaan. Geniet allen van de sneeuw en wellicht het ijs deze week en succes weer in jullie werkzaamheden en schoollessen.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.