Volop ontwikkelingen binnen onze vereniging!

Mooie ontwikkelingen weer de afgelopen weken binnen onze verenigingen. Ergens in de aankomende weken worden de cirkels vervangen. Wanneer ze dit komen doen is nog niet bekend, maar bij de gemeente staat het op hun planning. Er wordt volop vergaderd binnen diverse afdelingen waaronder binnen ons bestuur.

We zijn alvast bezig o.a met de rest van het buitenseizoen evenals het aankomend seizoen en daarin zijn natuurlijk een aantal zaken heel belangrijk. Enerzijds natuurlijks jullie als leden en andere kant is hoe we als club weer kunnen en vooral mogen bieden met wat Valto voor maart 2020 was. Een bruisende club volop in ontwikkeling en altijd bezig met hun leden en de toekomst van hun leden incl natuurlijk de gezelligheid die dat met zich meebracht.

We hebben gezien de beperkingen nog wel gekozen om ook dit jaar helaas geen ALV te gaan houden in april , maar deze wederom te verplaatsen richting oktober en dan hopelijk weer fysiek met een ieder terug in onze Villa. Mochten er zaken zijn die jullie toch willen voorleggen, mail deze aub naar mij persoonlijk en ik kom er zeker zsm bij jullie op terug. De mail kan verstuurd worden naar voorzitter@ckv-valto.nl.

Goed om te zien dat net als afgelopen jaar de potgrond actie al ontzettend goed loopt. Aankomende zaterdag komen we de bestellingen weer bij jullie thuis brengen. We hebben al behoorlijk veel bestellingen ontvangen, zelfs de perkplanten actie komt goed op gang voor zo’n eerste keer. Volgens de weergoden ziet het er goed uit, dus een ieder alvast succes met de bestellingen in jullie tuin . Tot a.s zaterdag in elk geval mochten jullie een bestelling geplaatst hebben via de webshop van Valto.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.