Wederom een historische dag dit seizoen voor Valto

Tja, waar zal ik eens beginnen met schrijven? De adrenaline is er nog steeds en het besef dat we afgelopen zaterdag historie hebben geschreven, komt nu langzamerhand. Het weer was geweldig, een zonovergoten dag. Dan moet het vandaag maar gaan gebeuren. Eerst met de A1 mee naar Refleks in Rijswijk, waar bij winst de promotie naar de Hoofdklasse kon worden veiliggesteld. Al vanaf het begin zat de A1 er bovenop, wat resulteerde in een 2-9 ruststand. En een 8-17 eindstand. Ikzelf heb getracht met de middelen die we bij ons hadden deze wedstrijd te streamen voor diegene die er niet bij konden zijn. Met veel kunst en vliegwerk is dit gelukkig nog gelukt, waardoor David vanuit Bali ook de wedstrijd kon volgen. Mooie ontroerende momenten die zich tijdens en na de wedstrijd afspeelden bij de A1. Een mooie hechte groep die er ook voor elkaar zijn als het nodig is. De publiekswissel voor Romy Lansbergen was daar een mooi voorbeeld van. Na de wedstrijd werd het publiek bedankt, werd de taart aangesneden en vervolgden wij onze weg weer naar De Lier.

Even snel iets eten en weer door naar Valto om de bus in te stappen richting Nieuwerkerk. Aangekomen op de plek van bestemming direct de sfeer erin gooien door alle spandoeken etc op te hangen. Vakkie V, top dat jullie dit weer allemaal georganiseerd hebben. Nieuwerkerk kleurde oranje. De wedstrijd zelf was ontzettend spannend en uiteindelijk wederom in de laatste 6 a 7 minuten trok Valto de wedstrijd naar zich toe, waardoor de champagne geopend kon worden. Wat een mooie ontlading van spelers, staf en meegereisde supporters. Sport ontroert en dat was ik ook. Trots sta je daar dan als voorzitter. We hebben het echt gedaan. Promoveren naar de Ereklasse, een geweldig moment.

Met de bus weer terug naar De Lier met als tussenstop Martin Stolze. Onze hoofdsponsor had geregeld dat de selectie op een open vrachtwagen door De Lier kon rijden. We hebben via app-groepen snel supporters opgetrommeld zodat een ieder de spelers kon opwachten in de Hoofdstraat. Een geweldige zegetocht volgde door de Hoofdstraat en de Kerklaan richting de Villa.En natuurlijk ging het feest daar door tot in de kleine uurtjes onder leiding van DJ Niels en Dennis.

Met sportieve groet,

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.