Wel en wee van een week Valto

Het begin van de week begon voor mij met een overleg bij de sponsorscie. Goed om te zien dat we daar aan bekijken zijn hoe we dingen beter kunnen maken. En hoe we nog proffesioneler voor de dag kunnen komen richting onze achterban. Dat blijven altijd hele waardevolle vergaderingen.

Dinsdag en woensdag stonden in het teken van de politiek en de stand van zaken omtrent de vernieuwing van Valto. Wij vinden dat het allemaal wat lang duurt, dat de gemeente en vooral de wethouder de vertragingen teweeg brengt. Wat we hebben gedaan is de partijen opgeroepen zich in te spannen om de snelheid weer terug te brengen. Dat is ons nu ook toegezegd gelukkig dat daar ook op toegezien gaat worden.

Donderdag ben ik geschrokken van een bericht wat wij ontvingen van een jeugd  lid van onze vereniging die was gebeld op mobiele telefoon met de mededeling dat de contributie nog betaald diende te worden. de namen die genoemd werden in het gesprek klonken allemaal wel heel bekend. Dus vandaar dat het ook echt klonk. Dat baart zorgen m.b.t de beveiliging. Wij vermoeden en denken dat het een slechte grap was, waarin lid en familie geschrokken zijn. Mocht dit nu bij meerdere leden gebeurt zijn, treedt naar voren en meldt het aan ons als bestuur. Daar zijn wij ook voor hier wat mee te gaan doen.

Als laatste natuurlijk vrijdagmiddag mijn ronde gedaan langs de jubilarissen van dit jaar. Als eerste bij Wil Zuur langs die 40 jaar lid is van Valto. Mooi om te zien hoe betrokken zij nog steeds is. Daarna door naar Lisa Verkade Staalduine voor haar boekte en speldje vanuit de Knkv voor het 25 jarig lidmaatschap. Als laatste langs Denise Herbert die tevens ook 25 jaar lid is van Valto. Ook zij ontving een boeket en speld van de Knkv. Leuk zijn de gesprekken die je dan even hebt aan de deur.Een ieder mist op zijn/haar manier de contacten binnen de vereniging. Laten we hopen dat er snel wat versoepelingen gaan komen, waardoor we elkaar weer kunnen treffen op het terras bij Valto. Allen weer succes in de laatste week voor de vakantie.

Met sportieve Groet,

Marco Stolze
06-30728817
voorzitter@ckv-valto.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.