Wensen voor 2022!

Vanuit huis wens ik alle leden, familie, vrienden en kennissen van Valto het beste en een gezond en succesvol 2022 toe. Steeds meer geluiden hoor je links en rechts dat zeker wat betreft de jeugd er echt meer aan de hand is in Nederland, dan wat wij ervaren binnen De Lier. Dat doet zeer, zeker gezien de machteloosheid van de beperkingen die wij als vereniging iedere keer weer voorgeschoteld krijgen.

Met alle goede bedoelingen die we hebben als Valto, is het iedere keer passen en meten. Gelukkig mogen we weer naar binnen en kunnen de trainingen voor de jeugd weer normaal opgestart worden. Nu is het wachten op de beslissing dat we weer tegen andere verenigingen kunnen spelen. Voor de TC een enorme uitdaging weer om alles iedere week goed te begeleiden. En betreffende 18+ leden hopen we dat daar ook verruimende omstandigheden zullen gaan komen zo snel als mogelijk.

Laten we hopen dat de Omikron variant inderdaad minder ziekenhuis opnames gaat geven en dat er minder mensen echt ziek worden, dan zijn we een stap dichterbij een normaal voorjaar en zomer. Wij zouden zo graag als bestuur en AC festiviteiten wegens ons 60-jarig jubileum willen organiseren. Wellicht zal dit aankomend voorjaar alweer mogelijk zijn. We gaan het zien.

Vanuit het Valto-bestuur kunnen we melden dat we zeker niet stil zitten en dat we bezig zijn met allerlei diverse zaken, waar we de focus op hebben gelegd. Aankomende week starten we weer op met de Potgrondactie in voorbereiding. Hierover binnenkort meer in de bijblijver.Voor nu wens ik iedereen weer succes aankomende week m.b.t. school of werkzaamheden.

Met sportieve groet,

Marco stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.