Ziek

Of ik doe mee met de landelijke malaise deze periode, of ik heb iets verkeerds gegeten. Laten we het op het laatste houden, want ik ben niet voor niets weer begonnen met sporten. Dan kun je natuurlijk niet aankomen met een lage weerstand na je eerste, officiële oefenwedstrijd.

Afijn, wel een kortere bijdrage daardoor. Het was verder namelijk een mooi weekend. Veel oefenwedstrijden gezien, zelf dus gespeeld en de clinics voor de jeugd door hoofdtrainer Eric en selectie mogen bekijken. Het zag er allemaal erg goed en leuk uit. Klein stukje van de selectie mogen zien toen ze zelf speelden in hal 1 en ook dat zag er top uit.

Helaas geen livestream van Valto, maar eenmaal thuis wel de livestream van de Haagse Korfbaldagen kunnen zien. Dat was ook meteen de reden van de missende stream bij Valto 1 en 2. Ons streamteam stond daar en maakte er weer een feestje van. Mooi in beeld gebracht en veel kijkers die niet in de volle hal van HKV/Ons Eibernest konden zijn.

Tenslotte, we spelen weer in de zaal, dus we zijn te gast bij Optisport. Niet dat je normaal alles kan laten slingeren, maar let er deze periode even extra goed op. Het laatste team in een hal ruimt de spullen netjes op, er spelen geen kinderen in de berging en als er iets is wat anders zou moeten, zeg het dan vriendelijk tegen de medewerkers achter de bar of tegen mij.

Een fijne, ziek-vrije week toegewenst en op naar All Day Valto, mét de presentatie van de nieuwe kleding aanstaande zaterdag!

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.