Fit en Fun

Afgelopen maandag speelde V8 een wedstrijd om het veld, waardoor we het eigenlijk te krap vonden om daarnaast op het veld te Fit&Funnen.

Het was weer eens tijd om op een externe locatie een lesje te geven. We verzamelde om 19:30u bij Valto (op sportschoenen, geen noppen), om daarna naar een verrassingslocatie te gaan.

Om 19:30u begonnen we met een groep van 10 dames (de heren waren helaas verhinderd) richting het Lierhout. Dit deden wij hardlopend met oefeningen tussendoor.

Rond 20:00u kwamen we aan in het Lierhout/park. Hier werden er teams gemaakt om levend stratego te spelen. Op zoek naar de vlag (bijna onmogelijk met al dat groen), maar daarnaast elkaar ook tikken om het zoeken van de vlag steeds moeilijker te maken.

Volgende week zijn wij gewoon weer op het veld bij Valto te vinden, maar zijn wel van mening dat we vaker wat op een externe locatie gaan doen. Klinkt dit nou als muziek in je oren? Je bent van harte welkom om een keer mee te doen en sfeer te proeven. Ik kan je garanderen dat het enorm gezellig is!

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur Manon (+31652325335) dan even een berichtje.

Hieronder vind je een sfeerimpressie van een superleuke sportavond

Groet, Lotte en Manon

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.