Speelronde 6 – We zijn er bijna

We zijn bijna bij het einde van het seizoen. Wat nog rest zijn een aantal inhaalwedstrijden op 15 juni en natuurlijk de einddag op 22 juni. In de tussentijd trainen we nog twee weken, in de nieuwe teams. De tijden staan hieronder, we gaan dus één keer per week trainen. De teams die na 8 juni nog een wedstrijd hebben, kunnen nog in de oude samenstelling trainen (naast de training in de nieuwe teams).

Dinsdag
17:30 uur – E & F-teams
18:30 uur – D-teams + B1-selectie
19:30 uur – A-teams

Donderdag
18:00 uur – C-teams
19:00 uur – B-teams
20:00 uur – A1 + vrije ruimte voor senioren

We zijn er ook bijna qua indeling van de senioren. Ik kan nog niet zeggen wanneer deze volgt, maar we proberen het wel zo snel mogelijk af te ronden.

Afgelopen zaterdag
En dan nog even over afgelopen zaterdag. We hadden best wat taarten besteld voor mogelijke kampioenen en zowaar, bij ieder team is dat nog gelukt ook! Van harte gefeliciteerd aan de A4, C3, C4, D1, E2 en E4 bij de jeugd (sommigen al eerder) en Valto 6 én Valto 2 bij de senioren.

Vooral bij die laatste was het nog spannend zat. Maar wat vorige week niet lukte, lukte deze week wel! Voor veel publiek werd het in een zeer spannende wedstrijd een gelijkspel en dat was voldoende voor het kampioenschap en dus de promotie van de reserve hoofdklasse, naar de reserve ereklasse. Dit betekent dat zowel Valto 1 als Valto 2 volgend jaar op dit niveau speelt en dat is wederom historisch te noemen. En dat werd gevierd ook!

Daarnaast hebben we zaterdag afscheid genomen van Ron Boekestijn, die na jaren selectie nu een treetje lager gaat spelen. En ook van Jasper van der Eijk, die Valto verruilt voor Blauw-Wit en daar zijn korfbaldroom gaat waarmaken, we wensen hem daar heel veel plezier en succes bij! Laurens Verbaan die ook na jaren selectiekorfbal heeft besloten te stoppen en zich gaat richten op trainen/coachen en zijn aanstaande kleintje. En tenslotte Richard van Weert, trainer/coach van Valto 2 die na de successen van promotie naar de reserve hoofdklasse en de reserve ereklasse veel voor Valto heeft betekend. We gaan hem missen, maar wensen hem heel veel succes bij Avanti!

En dóór … in de zomer
Iedere zomer zijn er best wat mensen die naar het veld komen om wat te schieten, hun conditie op pijl te houden, partijtje te spelen en voorheen hadden we ook nog wel eens een hardloopgroepje. Ook dit jaar willen daar weer iets mee doen. En het mooie is, je kunt je daarvoor aanmelden! Wil je centraal op de hoogte gehouden worden wanneer het veld open is en wanneer er iets wordt georganiseerd, wordt dan lid van de Whatsappgroep via deze link: https://chat.whatsapp.com/BqJkJORasH2720g8NzYgBd. Hoe meer leden, hoe meer vreugd.

Ik zoek hier ook nog één of twee mensen voor die dit willen meehelpen vorm te geven en in te vullen. Lijkt je dat leuk om te doen, dan mag je dat bij mij melden.

Schoolkorfbal
Op woensdag 29 mei was er bij Valto weer het jaarlijkse Priva Schoolkorfbaltoernooi. Een verslag van deze dag kun je hier lezen. Wil je naar aanleiding van het toernooi eens proberen hoe een training gaat, neem dan contact op met één van de coördinatoren. Ken je iemand die mee heeft gedaan en het leuk zou vinden om eens mee te trainen? Neem diegene dan mee naar jouw training en laat het vooral je trainer even weten.

Kangoeroes en meetrainen
Afgelopen zaterdag was er de derde training voor de kinderen die na de AdFysio Giga Kangoeroedag wel eens willen weten hoe het op een echte Kangoeroetraining is. Deze was goed bezet en ik heb wederom veel kinderen leuk bezig gezien!

Vond je het nu zo leuk dat je dit volgend seizoen wil blijven doen, meld je dan bij Lysanne (06-11741266) of meld je direct aan via https://ckv-valto.nl/lid-worden.

Volgend seizoen
Als TC zijn we inmiddels druk bezig met het nieuwe seizoen. We zoeken eigenlijk nog twee mensen. Eén iemand voor in de TC, een coördinator senioren breedtesport (Valto 6, 7 en 8) en één iemand die de werving op zich kan nemen. Wat dat precies inhoudt kunnen we bespreken, maar in de basis gaat het om de afstemming tussen de huidige activiteiten die al georganiseerd worden, de opvolging daarvan en het bedenken van nieuwe activiteiten die zorgen voor voldoende aanwas in het algemeen en extra aandacht voor specifieke groepen (qua leeftijd of geslacht bijvoorbeeld).

Daarnaast zoeken we altijd trainers, coaches, teamouders en scheidsrechters. Lijkt het je leuk om hier iets in te doen of heb je de vraag om trainer of coach te worden nog niet van Thom gehad, laat het dan aan me weten!

Het nieuwe jaarschema staat inmiddels al een tijdje online. Er zijn nog wel een aantal onbekendheden, maar het grootste deel staat erin. Kijk er alvast naar, mocht je je vakantie willen boeken of een weekendje weg.

Ook de indelingen voor de jeugd staan online, daarbij staan ook de trainingstijden voor de laatste twee weken en de trainers/coaches.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.