Strijd en gezelligheid op de einddag, nog één weekje trainen

Wat een geweldige einddag hebben we achter de rug met veel zon, spel, lachende gezichten en natte kleding. Maar ook de kampioenenparade met medailles voor de zaal- en veldkampioenen. En winnaars van de goal of the season, de mixtoernooien en het duoschottoernooi. Maar eigenlijk gaat het daar helemaal niet om. Het gaat vooral om de gezelligheid, weer eens wat nieuwe mensen ontmoeten die je normaal niet snel spreekt en een leuke afsluiting van het seizoen. Dank weer aan de activiteitencommissie en alle vrijwilligers die hebben geholpen!

Het is nog één week tot de vakantie en dus ook nog één week trainen voor de teams in de nieuwe samenstelling. Het belooft een zonnige week te worden dus allemaal veel plezier!

Dit is voor de TC ook de laatste week om de puntjes op de i te zetten voor volgend seizoen. Zo zoeken we nog een aantal trainers en coaches voor enkele teams. Ook worden de laatste oefenwedstrijden geregeld en andere voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, zoals een nieuw lid voor in de TC, de coördinator senioren wedstrijdsport. Wil jij niet langer aan de kant blijven zitten, maar je nuttig maken binnen de het sportieve hart van de vereniging, lees dan verder in dit stukje of bekijk de gehele vacature.

Indelingen jeugd en trainers/coaches
Zoals jullie kunnen zien bij de indeling, zijn nog niet alle plekjes gevuld. We zoeken hier en daar nog trainers en coaches. Wil je ons helpen, door een plekje in te vullen? Laat het mijn dan weten! Het schema voor 3 weken (20 juni t/m 7 juli):

Dinsdag

  • 17:00 uur F
  • 17:00 uur E
  • 18:00 uur D
  • 19:00 uur A1/2/3

Donderdag

  • 18:00 uur C
  • 19:00 uur B
  • 20:00 uur A1/2

Indelingen senioren
Zoals ieder jaar hebben we weer een aantal afmeldingen, maar gelukkig ook aanmeldingen en doorstroom vanuit de junioren gezien. Samen met de huidige spelers hebben we de indeling kunnen maken.

Hierbij valt op dat we wederom gaan voor een extra team in de wedstrijdsport, waarbij we verwachten dat het komend seizoen wel gaat lukken om dit ook te behouden. Goed nieuws voor de spelers, want dat betekent kleinere teams verdeeld over Valto 3, 4 en 5. Dit houdt ook in dat het huidige vijfde nu Valto 6 wordt, V6 wordt V7 en V7 wordt V8.

Zoals andere jaren kennen we bij Valto 1 en 2 een selectie en ook bij Valto 3 wordt er in de voorbereiding bepaald wie in welk team gaat spelen. Valto 4 en 5 hebben we direct kunnen indelen op basis van overleg binnen TC, met trainers en wensen van spelers. Het is altijd lastig om aan alle wensen van alle spelers te voldoen, maar we denken hiermee wel een evenwichtige indeling gemaakt te hebben.

De breedtesportteams kennen net als het voorgaande seizoen een overschot aan heren, daarbij willen we zoveel mogelijk leden de kans geven om mee te doen. Bij de dames zijn we blij met twee nieuwe/hernieuwde aanmeldingen, waardoor er ook bij deze teams iets meer evenwicht ontstaat en voldoende grootte om de competitie in te gaan.

Zomerstop en voorbereiding
De zomerstop staat voor de deur, wat niet betekent dat je stil hoeft te zitten. Gedurende de zomerperiode zal het veld open zijn op donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur (mogelijk later als iemand langer wil blijven). Dan is er gelegenheid om een balletje te schieten of onderling wat partij te spelen, als je voldoende medespelers weet te strikken. Als iemand hardloopsessies wil organiseren tijdens de vakantie, dan horen we dat graag!

Volgend seizoen start de voorbereiding op de momenten zoals staat aangegeven in het jaarschema. Daar staat ook in wanneer de speelrondes zijn. Neem het schema goed door om te zien wanneer je eventueel op vakantie of een weekendje weg zou willen gaan. Ook volgend seizoen wordt er weer op beide weekenden in de herfstvakantie gespeeld door de wedstrijdsport (dus Valto 1, 2, 3, 4, 5, 6, A1, A2, B1 en C1). Mocht je er toch een weekend niet zijn, meld je dan ruim vooraf af bij Petra (wsv@ckv-valto.nl). Spelers van Valto 1, 2 en 3 melden zich ook af bij hun coach en de coördinator senioren (voorlopig dus bij Jan Jaap).

  • Valto 1 en 2: eerste training op dinsdag 16 augustus, mogelijk een startmiddag op zaterdag 13 augustus. Dit wordt in onderling overleg bepaald.
  • Valto 3, 4 en 5:  eerste training op dinsdag 16 augustus
  • Valto 6, 7 en 8: eerste training op maandag 22 augustus

De meeste oefenwedstrijden staan al op de website op de pagina met het programma. Kijk alvast wanneer jouw team een wedstrijd heeft en mocht je er niet zijn, meld je dan ruim vooraf af bij Petra (wsv@ckv-valto.nl). Spelers van Valto 1, 2 en 3 melden zich ook af bij hun coach en de coördinator senioren (voorlopig dus bij Jan Jaap).

Vragen naar aanleiding van teamindelingen
Misschien zijn er na het lezen van deze indeling nog vragen. We willen jullie vragen om de tijd te nemen om deze indeling op je in te laten werken. Als er vragen zijn dan mogen deze rechtstreeks aan mij gericht worden door een e-mail te sturen naar onderstaand adres. De TC licht de teamindeling dan graag toe in een persoonlijk gesprek, kleinere vragen kunnen telefonisch beantwoord worden.

Het NK Beachkorfbal Outdoor
Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Het beachkorfbaltoernooi start rond 11.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur. Vanuit Valto gaan er iedere zomer wel een aantal teams naar dit leuke evenement toe. Valto D1 en D2 gaan in ieder geval al. Wil jij ook met jouw team? Geef dat dan door via tc@ckv-valto.nl. Wij regelen dan de inschrijving voor jullie!

Valto TC zoekt een nieuwe coördinator senioren wedstrijdsport
Mark van Geest heeft na 3 jaar aangegeven zich meer te willen richten op het trainen geven en te stoppen met zijn functie binnen de TC. Daarom is de TC voor volgend seizoen op zoek naar een coördinator senioren wedstrijdsport. Wil jij onderdeel vormen van het sportieve hart van de vereniging? Meld je dan bij ondergetekende. In het kort ben je verantwoordelijk voor de seniorenteams Valto 1 tot en met Valto 5 (waarschijnlijk tot en met Valto 6 volgend seizoen). Dat houdt in de planning (en eventuele verplaatsing) van de wedstrijden, indeling van teams en trainingen, trainers, nadenken over het lopende seizoen en de toekomst en dus ook het mede bepalen van het beleid. Niet alleen voor deze teams, maar binnen de gehele TC. Lees voor meer informatie de gehele vacature.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.