Daar gaan we dan weer, mét publiek!

Zoals jullie in het bericht op de KNKV-website kunnen lezen, gaat zaterdag de competitie voor de breedtesport weer verder, voor de senioren zijn dit Valto 7 en 8. Voor deze teams geldt het programma zoals het op de website staat. In de loop van deze week komen we vanuit de TC wellicht nog met aanvullende informatie.

De wedstrijdsport speelt dit weekend een (onderlinge) oefenwedstrijd, zie het programma op de website. Valto 5 ontbreekt in dit schema maar zal ingezet worden waar mensen nodig zijn. Vanaf 5 februari start voor deze teams een aangepaste competitie. Voor nu kun je er vanuit gaan dat je op 5 februari de wedstrijd speelt die al gepland stond op deze dag. Voor de weken erna volgt een nieuwe indeling en een nieuw schema.

Ook het publiek mag er weer bij zijn en alles wel onder voorwaarden, om zo gecontroleerd mogelijk alles open te doen. Dus we vragen iedereen alert te blijven, de basismaatregelen te volgen, mondkapjes op te doen binnen, afstand houden in de kantine en op de tribunes en een CTB-check bij de thuisspelende teams. En ook al zijn de quarantaineregels versoepeld, doe af en toe een test, blijf thuis bij klachten of overleg met je trainer/coach bij twijfel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.