Inleveren Adidaskleding en uitdelen nieuwe kleding

Hoi allemaal,

Hopelijk hebben jullie een goede zomer gehad. Nu het voorseizoen voor alle teams van start gaat, wil ik jullie graag verder inlichten over de nieuwe kledinglijn.

De kledinglijn van Reece
Als je wedstrijden gaat spelen bij Valto, heb je een tenue nodig. Dit bestaat uit een oranje wedstrijdshirt en een zwart broekje of rokje en zwarte sokken. Ditmaal hebben we voor elk team een kledingsponsor gevonden. Hier zijn wel als vereniging erg blij mee! Dit zorgt ervoor dat we ieder spelend lid van een tenue kunnne voorzien*. Voor sommige teams, zoals de selectie, is het pakket uitgebreider. Dat kunnen ook inloopshirts zijn, trainingspakken, sokken of tassen. Voor de clubkleding of tas geldt dat je ze in bruikleen krijgt.

We hebben ervoor gezorgd dat onze gehele vereniging kan overstappen naar nieuwe kleding van het merk Reece. Dit merk, bekend vanuit het Hockey, staat bekend om de kwaliteit en mooie uitstraling.  Om ervoor te zorgen dat de kleding goed blijft en ook weer netjes en op tijd wordt ingeleverd, gaan we wederom werken met borg.

Daarnaast hebben we Melior bereid gevonden om nieuwe shirtjestassen te sponsoren. Hierdoor heeft elk team straks ook een gloednieuwe shirtjestas. Ook hier zijn we als vereniging erg blij mee.

De spelregels en de instructies die bij de nieuwe kledinglijn horen staan op de website. Deze zijn ook aanwezig in de shirtstassen. Lees ze goed door.

Een samenwerking met Sima Sport en Deventrade
Valto is verheugd te melden een samenwerking te hebben gesloten met Sima Sport en Deventrade. Onze Reecekleding wordt via Sima Sport besteld bij Deventrade. Deventrade is marktleider op het gebied van teamwear en werkt met samen met merken als Stanno, Hummel, Derbystar en natuurlijk Reece Australia. Sima Sport – gevestigd in Schiedam op slechts een kwartiertje rijden van De Lier – een gave sportzaak gericht op verschillende sporten waaronder korfbal. Hier komt de bestelde kleding binnen en wordt waar nodig bedrukt in de winkel. Hier kunnen leden van Valto naast de Reece kledinglijn ook korfbalschoenen kopen. Ga vooral een keer kijken!

Binnenkort starten we met de verkoop van trainingspakken, inloopshirts en sporttassen via onze VALTO shop. Aantrekkelijke kortingen kunnen dan bij introductie van deze nieuwe kledinglijn geboden worden. We hopen jullie hier over een week verder over te kunnen informeren!

Inleveren clubkleding en uitleveren van de nieuwe clubkleding
In de loop van de komende 3 weken verwachten we via meerdere leveringen alle bestelde clubkleding te ontvangen. We verwachten dan ook dat alle teams bij de eerste competitiewedstrijd in het nieuw zijn gestoken. Dit betekent tegelijkertijd dat de kans aanwezig is dat je tijdens oefenwedstrijden nog in de Adidaskleding loopt. We pakken het inleveren van de Adidaskleding en het uitdelen van de Reecekleding als volgt aan:

Je krijgt jouw persoonlijke clubkleding pas uitgedeeld als je de huidige clubkleding (de Adidaskleding) hebt ingeleverd. In de praktijk betekent dit dat – zodra de kleding van jouw team binnen is – je via de coach/contactpersoon uit je team op de hoogte wordt gebracht dat de kleding is ontvangen en wanneer je het die week kan ophalen in de Villa. Voor veel leden is dit alleen het rokje/broekje, maar voor sommige leden betekent dit daarnaast ook een trainingspak, inloopshirt en tas. I. Heb je jouw Adidas clubkleding (m.u.v. wedstrijdshirt) meegenomen? Dan nemen wij dit in en krijg je gelijk je nieuwe Reecekleding uitgedeeld. Heb je niet je al je Adidaskleding bij, dan krijg je ook niet je nieuwe kleding.

De shirtjestassen zullen door de kledingcommissie gevuld worden met de nieuwe shirtjes, hesjes, kledingvoorschriften en ook een overzicht wie welk shirt krijgt.

Broekjes en rokjes voor nieuwe leden
De nieuwe leden die nog geen clubbroekje/clubrokje hebben, willen we vragen contact op te nemen met Ramona van Dijk. Jullie kunnen dan alvast een rokje/broekje krijgen van de nieuwe kledinglijn. Hierbij de contactgegevens van Ramona:

Tel: 06-24283910
Mail: srdijk@caiway.nl
Hopelijk is hier hiermee alles duidelijk. Mochten er nog vragen zijn, hoor ik die natuurlijk graag. Tot snel allemaal!

Met vriendelijke groet,
De kledingcommissie
Tel: 06-13626830
Mail: floris.van.muyen@ckv-valto.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.