Stem op Valto voor Club van het jaar!

Dit jaar doet Valto mee aan de Club van het jaar verkiezing. Wij willen laten zien dat we niet alleen dé sportclub van het Westland zijn, maar ook de club van het jaar! Met deze verkiezing maken we kans op een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm. Om kans te maken op een prijs hebben we minstens 50 stemmen nodig.

Stemmen kan via www.clubvanhetjaar.nl. We hopen dat je gaat stemmen. Mocht je nog twijfelen, dan kan één van onderstaande redenen je misschien wel overtuigen:

  1. Valto is de gezelligste club van De Lier en omstreken. De afgelopen 20 jaar zijn we in leden gegroeid van 250 naar 400, en in prestatie van derde klasse naar overgangsklasse.
  2. Valto organiseert elk jaar het gezelligste clubfeest in de regio. Het schuurfeest wordt elk jaar druk bezocht door Valto-ers, maar ook niet-leden.
  3. Niet alleen de korfbalprestaties zijn bijzonder. Ook op technisch vlak is er veel te doen. Zo heeft Valto de beste livestream van korfballend Nederland, die elke week goed bekeken wordt.
  4. Valto organiseert veel activiteiten voor leden en niet-leden. Denk aan de AdFysio Gigakangoeroedag, het Priva schoolkorfbaltoernooi en de Rijk Zwaan Korfbalderby’s.
  5. Voor leden zijn er nog veel meer activiteiten! Zo is er een filmavond, een sinterklaasfeest, een muziekquiz, een nieuwjaarsborrel, een bowlingavond, een feestavond, een jeugdkamp, een trainingsweekend, een einddag.. en ga zo maar door!
  6. En de reden waar we stiekem het meest trots op zijn: Wij mogen in 2019 en 2020 het NK veldkorfbal organiseren. De voorbereidingen zijn in volle gang en we gaan er één groot feest van maken!

Wij hopen dat bovenstaande redenen je hebben overtuigd om je stem uit te brengen voor onze mooie, enthousiaste en betrokken sportclub. Stemmen kan tot 7 juni. Help Valto om dé club van het jaar te worden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.