Scheidsrechter Rick Voskamp naar het European Korfball Championship

In de week van 4 tot en met 9 oktober fluit Rick Voskamp als internationaal scheidsrechter op het IKF European Korfball Championship B-division 2021 in Wroclaw, Polen.

Bestel vanaf nu je kaarten voor TeamNL

Team NL komt naar Valto! Van 25 tot en met 30 oktober speelt Team NL op het Europees Kampioenschap korfbal in België.

Team NL komt naar Valto!

Team NL komt naar Valto! Van 25 tot en met 30 oktober speelt Team NL op het Europees Kampioenschap korfbal in België. Als voorbereiding op dit toernooi, worden er drie uitzwaaiwedstrijden gespeeld. Eén van deze wedstrijden is op dinsdagavond 5 oktober bij Valto. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een regioteam om het op te […]

Maarten Taffijn nieuwe trainer Valto A1

Het bestuur van korfbalvereniging Valto is verheugd te kunnen melden dat Maarten Taffijn de nieuwe trainer/coach van Valto A1 zal zijn, met ingang van het nieuwe seizoen.

Twee nieuwe gezichten in de Valto-selectie volgend seizoen

Hoewel het huidige seizoen nog loopt en we allemaal hopen dat er binnenkort alsnog competitie gespeeld gaat worden, is de Technische Commissie van Valto al bezig met het nieuwe seizoen. In de aanloop daar naartoe hebben zich twee heren gemeld die volgend jaar willen aansluiten bij de selectie en we zijn blij deze twee aanwinsten vandaag te mogen aankondigen.

Richard van Weert wordt de nieuwe trainer/coach van Valto 2

Het bestuur van korfbalvereniging Valto is verheugd te kunnen melden dat zij in Richard van Weert de nieuwe trainer/coach voor het tweede team heeft gevonden.

Internationaal scheidsrechter Rick Voskamp wederom IKF Referee Level II

Korfbalscheidsrechter Rick Voskamp is door het KNKV wederom genomineerd voor de IKF Referee List 2021. Dit betekent dat hij ook komend seizoen als internationaal scheidsrechter mag acteren.

Valto 2 zoekt trainer/coach

Korfbalvereniging Valto zoekt met ingang van het seizoen 2021/2022 een nieuwe trainer/coach voor Valto 2. Het team speelt in de zaal en op het veld reserve overgangsklasse. Dit sluit goed aan bij het niveau van Valto 1, dat in beide competities overgangsklasse speelt.

Vacature trainer/coach Valto A1

Korfbalvereniging Valto zoekt met ingang van het seizoen 2021/2022 een nieuwe trainer/coach voor Valto A1. Het team speelt in de zaal en op het veld in de eerste klasse A. Het team bestaat uit talentvolle spelers dat klaar is om de volgende stap te zetten, terug naar overgangsklasse en wie weet wat er daarna nog mogelijk is.

Mark Tissink en Valto verlengen samenwerking

Hoofdtrainer Mark Tissink is ook volgend seizoen trainer/coach van de selectie van de Lierse korfbalvereniging Valto. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking tot nu toe en zien voor komend seizoen meer dan voldoende perspectief om met elkaar door te gaan. De samenwerking die beide partijen vorig jaar zijn aangegaan, wordt voor minimaal een jaar verlengd.

Valto en AdFysio verlengen samenwerking en omarmen vernieuwend initiatief KorfbalFit

Met ingang van het nieuwe seizoen is deze samenwerking uitgebreid, waarbij nu ook mentale gezondheid en specifieke korfbalfitheid onderdeel is van het totale medisch beleid.

Valto en Kimberly de Gier niet samen verder

Vanaf vandaag, dinsdag 8 september, is Kimberly de Gier geen trainer/coach meer van Valto A1. Hiermee komt na ruim een half jaar een einde aan de samenwerking waarin zij eerst als interimtrainer/-coach en later als trainer/coach verantwoordelijk is geweest voor het eerste juniorenteam. De basis van vertrouwen was er om verschillende redenen niet meer en […]

Persbericht: uitbreidingsplannen Lierse sportverenigingen CKV Valto, LTC ‘t Loo en ODIS

De Lier groeit en bruist en dat merken ook de Lierse verenigingen CKV Valto, ODIS en LTC ‘t Loo. De Lier is een actieve kern van de gemeente Westland waar veel georganiseerd wordt en de betrokkenheid groot is. Ook het verenigingsleven in De Lier bloeit en zit op sportief gebied al een aantal jaren in […]

Kimberly de Gier blijft trainer Valto A1

Nadat Kimberly de Gier afgelopen winter Valto A1 als interimtrainer/-coach onder haar hoede nam, zal zij dit komend seizoen voortzetten. Wederom zal zij worden bijgestaan door Marcel Kortekaas als teambegeleider en Ruben Kester als assistenttrainer.

Ronald Tuntelder nieuwe trainer/coach Valto 2

Het bestuur van korfbalvereniging Valto is verheugd te kunnen melden dat zij in Ronald Tuntelder de nieuwe trainer/coach voor het tweede team heeft gevonden. De 58-jarige Tuntelder is reeds lange tijd in het korfbal actief. Eerst als speler van SKV uit Utrecht en vervolgens bij diverse verenigingen tot aan overgangsklasseniveau. Na zijn actieve korfbalcarrière heeft […]

Alle activiteiten CKV Valto stilgelegd tot 1 april

ALLE ACTIVITEITEN (KORFBAL EN SOCIAAL) WORDEN STILGELEGD TOT 1 APRIL In navolging van advies vanuit het RIVM, het NOC-NSF en het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond heeft het bestuur van CKV Valto besloten per direct te stoppen met alle korfbal- en sociale activiteiten vanuit CKV Valto tot minimaal 1 april. Het bestuur heeft deze lastige keuze […]

Valto en Eric Geijtenbeek beëindigen samenwerking

Korfbalvereniging Valto en trainer/coach Eric Geijtenbeek gaan dit seizoen niet samen door. Daarmee komt er eerder dan gepland, een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. Geijtenbeek had al aangegeven aan het einde van dit seizoen te vertrekken.

Mark Tissink (Fortuna/Delta Logistiek 2) nieuwe hoofdtrainer CKV Valto

Het bestuur van korfbalvereniging Valto is verheugd te kunnen melden dat zij in Mark Tissink de nieuwe hoofdtrainer/coach voor de Valto selectie heeft gevonden.   De 35-jarige Tissink is in het dagelijks leven als verenigingsadviseur werkzaam bij het KNKV en daarmee speelt korfbal een prominente rol in zijn leven. Hij startte zijn carrière als trainer/coach bij […]

Leon Klop stopt als trainer/coach Valto 2

Aan het einde van dit seizoen vertrekt Leon Klop bij CKV Valto. Daarmee komt er na twee seizoenen een einde aan de samenwerking, waarin hij als trainer/coach verantwoordelijk was voor het tweede team. Klop kiest er voor een jaartje rust te nemen en na te denken over het vervolg van zijn carrière als coach. Het […]

Rick Voskamp gepromoveerd tot internationaal scheidsrechter

Korfbalscheidsrechter Rick Voskamp is met ingang van 1 januari 2020 door de International Korfball Federation (IKF) opgenomen op de lijst van internationale scheidsrechters. Hierdoor kan hij in actie komen op toekomstige internationale toernooien, zoals bijvoorbeeld de aankomende Europese- en Wereldkampioenschappen korfbal.